Pedofili Operasyonunda 4 Sapık Tutuklandı

TAKİP ET

İstanbul merkezli 4 şehirde düzenlenen pedofili operasyonunda sosyal paylaşım platformları üzerinden pedofili içerikleri alıp satan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Gaziosmanpaşa Cumhurriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruştuma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel erişim sunucuları üzerinden sağlanan internet sitelerinden indirdikleri çocuk pornosu fotoğraf ve görüntülerinin ticaretini yapan bir pedofili grubunu tespit etti.

Grubun kurucusunun “Ceyda” kod adlı 36 yaşındaki Y.D. adlı bir erkek olduğunu belirlendi.

Polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibinin ardından Telegram üzerinden pedofili içerikleri alıp satan ve servis eden 5 şüpheli, salı günü İstanbul, Konya, Kahramanmaraş ve Kars’ta düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Polis tarafından yakalanan pedofili grubu arasında, Konya'da özel bir hastanede hekimlik yapan Orta Asya kökenli A.A. adlı doktorun da olduğu 5 şüphelinin emniyetteki ifade işlemleri dün tamamlandı


Tutuklandılar


Emniyet sorgusunun ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden biri “adli kontrol” şartı ile salıverildi.

Grubun kurucusu “Ceyda” kod adlı 36 yaşındaki Y.D. adlı erkek şüpheli ile Konya'da yakalanan A.A. adlı doktorun da aralarında bulunduğu 4 sapık, çıkarıldıkları mahkemecde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekipleri tarafından el konulan dijital materyaller üzerinde yapılan incelemelerde, çocukların cinsel istismarını içeren 321 video ve 213 fotoğraf olmak üzere toplam 534 görüntü tespit edildi.


FETÖ Videoları


Tutuklanan doktorun dijital belgelerinden pedofili görüntülerin yanı sıra FETÖ elebaşının “sohbet“ videoları ve örgütle ilgili belgeleri de çıktı.

çocuk istismarı pedofili pedofili operasyonu çocuğun cinsel istismarını içeren görüntüler çocuk gözaltı tutuklama