Pegasus'un 'Atatürk Rozeti' Kararı Yeniden Tartışmaya Açıldı

TAKİP ET

Pegasus Havayolları'nın host ve hosteslerine Mustafa Kemal Atatürk rozetlerini takmayı zorunlu hale getirmesi sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Pegasus Havayolları'nın 17 Temmuz 2017'de aldığı host ve hosteslerin Mustafa Kemal Atatürk rozeti takması kararı yeniden gündeme geldi. 

Temmuz 2017'de konuya ilişkin açıklama yapan Pegasus, ''Üniformalarda bütünlüğün sağlanması amacıyla, yeni üniformalarımızla uyumlu olacak şekilde, kabin ekibimizin yakalarına takılan bröveler ile aynı materyalden tek tip standart bir Atatürk rozetini (Kemal Atatürk imzası şeklinde) ürettirmek için halihazırda görüşmelerimiz sürmektedir. Teklif alma aşaması tamamlanan yeni rozetlerin üretiminin Nisan ayı içinde tamamlanmasını ve 23 Nisan’da kabin ekiplerimize takmaları için ulaştırılmış olmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Ali Sabancı‘nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Pegasus'un duyurusunun ardından başlayan tartışmalar yeniden alevlendi. Sosyal medyada yeniden gündem olan olayın ardından bazı kullanıcılar Pegasus'u desteklerken bazıları da bunun 'reklam' amaçlı yapıldığını söyleyerek karara tepki gösterdi.

pegasus atatürk rozeti mustafa kemal zorunlu host hostes