Peker, Demirören'i Hedef Aldı: Pambıkören'in Temeli Cinayetler ve Zulümler Üzerine Kurulu

TAKİP ET

Sedat Peker, Twitter hesabından Demirören grubunu hedef alan açıklamalar yaptı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yayımladığı 9'uncu videoda Demirören grubunun Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyi ödemediğini söylemiş, bu iddia Türkiye gündemine düşmüştü. 

Bu iddianın ardından Demirören grubunun kendisi ile ilgili yalan haberler yaptırdığını söyleyen Peker, Twitter hesabından Demirören grubunu hedef aldı. 'Demirören'in temelinde cinayetler ve zulümler var' diyen Peker, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, ''pambıkören sizin haram servetinizin nerde başladığını tarihçesi ile anlatacağım. Babanın hangi kişilerin öldürülmesiyle onların malına nasıl el koyduğunu da, Rumlar’ın mallarına nasıl çöktüğünü de…

pambıkören Kemer Country’de ki  arsayı Avukat Osman Hacıvekiloğlu’nun koordinasyonunda nasıl ele geçirdiğini de anlatacağım. Total’i Oyak grubuna nasıl fahiş fiyatla sattığını herkese göstereceğim.

pambıkören temelini babanın cinayetler ve zulümler üzerine kurduğu bu sizin servetiniz bedavadan geldi ama ilerde inşallah hepsi devlete geçecek.

Sen çakma gazetecilerle, çakma tartışmacılarına benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyi tembih ediyorsun ya, ben sana göstereceğim'' ifadelerini kullandı. 

Peker son olarak, ''Pambıkören unutmadan şunu da söyleyeyim. berat albayrak’ın fetocü hikayeleriyle Oyak’ın yönetimini nasıl değiştirdiğini, bu işleri kendisiyle nasıl kordine ettiğinizi de anlatacağım. Senin televizyonunda bana saygısızlık yapıldı, bedelini hepiniz ödeyeceksiniz'' dedi.

sedat peker demirören pambıkören cinayet zulüm temel