Peker, Gazeteciyi Tehdit Ettiğini Doğruladı: Buradan Çok Suç Çıkar

TAKİP ET

Sedat Peker, gazeteci Cihan Çakır'ın kendisi hakkında ortaya attığı iddiaları doğruladı.

31 Mart 2019 seçimleri yaklaştığı dönemde AKP'nin şu anki Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hakkında haberler yapan gazeteci Cihan Çakır, Sedat Peker'in kendisini aradığını ve haberlerin kaldırılmasını istediğini söyledi. 

Peker'in kendisini arayarak 'bakanlıktaki dostlarım haberlerinden rahatsız oluyor' dediğini aktaran Çakır, Peker'in 'bir dostu' vasıtasıyla kendisine tekrar ulaştığını da söyledi.

Söyledikleri Doğrudur, Araştırın

Çakır'ın iddialarını doğrulayan suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından konu hakkında açıklama yaptı. Peker, ''Ordu’nun Ünye ilçesinde gazetecilik yapan Cihat Çakır’ın söyledikleri doğrudur. Kendisine bir dostumu yollayarak akp belediye başkanı ve diğer yetkililerle ilgili yazı yazmaması için uyardım. Samimi ikrar yapıyorum. Bu konuyu da araştırın kardeşlerim, buradan çok suç çıkar'' diyerek olayın araştırılmasını önerdi.

Hüseyin Tavlı Kimdir

Atatürk Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu Hüseyin Tavlı, 2005-2009 yılları arasında Ünye AKP İlçe Başkan Yardımcısı, 2009-2014 yılları arasında il genel meclis üyesi ve birlik encümeni, 2014-2018 yılları arasında büyük şehir belediye meclis üyesi olarak görev yaptı.

Tavlı daha sonra 2018 yılı Mart ayında gerçekleştirilen 5. Olağan kongrede AKP Ünye İlçe Başkanı seçildi ve halen görevine devam ediyor.

 

 

sedat peker cihan çakır gazeteci hüseyin tavlı ordu ünye seçim