Peker: "Nisan'da Hani Her Şey Değişecekti Ülkede?"

TAKİP ET

Sedat Peker, Hadi-Süleyman Özışık kardeşlerin Peker ve Soylu arasında arabuluculuk yaptığı iddiasını yalanlayan bir görüntülü arama kaydı yayımladı.

CHP'li Özgür Özel, Halk TV'de katıldığı programda Peker ve Soylu arasında bir gazetecinin arabuluculuk yaptığını iddia etmiş, Soylu'dan bu iddialara cevap vermesini istemişti.

Özel'in bu iddiaları üzerine Sedat Peker, Hadi Özışık'la görüntülü olarak konuştuğu sırada kaydedilmiş iki ekran videosunu arka arkaya yayımlamış ve “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem. 2) Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!" ifadelerini kullanmıştı.

Ekran videosu görüntülerinde Peker'in kendisine düzenlenen operasyonu beklemediğini belirten sözler sarfediyor. Hadi Özışık'la yaptığı görüntülü konuşmada dikkat çekici ifadeler kullanan Peker "20 senedir biz bu adama yatırım yaptık. Nisan'da bir dönüyorduk, bu nasıl bir şey abi ya? Nisan'da hani her şey değişecekti abi ülkede? Hani seviyordu bizi abi bu adam? 'Pislik' ne abi ya, 'pislik' diyor ya" dedi.

Sedat Peker'in açıklamaları Soylu tarafından kendisine Peker operasyonu öncesi bazı vaatler verildiğini düşündürüyor. Bu vaatlerin ise neler olduğu hakkında henüz bir bilgi alınamadı.

Soylu, Özışık kardeşlere dava açacağını duyurmuş, Hadi Özışık ise özür dilemişti.

Sedat Peker Hadi Süleyman Özışık kardeşlerin Peker ve Soylu arasında arabuluculuk yaptığı iddiasını yalanlayan bir görüntülü arama kaydı yayımladı