Peker ve SADAT Kurucusundan Karşılıklı Açıklamalar

TAKİP ET

SADAT kurucusu Tanrıverdi ve suç örgütü lideri Peker karşılıklı açıklamalarla birbirlerine yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın "siyasi cinayetler" iddialarının ardından SADAT'la ilgili paylaşımlar yaparak SADAT'ın belli ülkelerin özel timlerinden kayıt dışı eğitim aldığını iddia etmişti.

Peker'in iddialarına cevap veren SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

SADAT'tan Korkmayın Gönlünüzü Rahat Tutun

"Uluslararası alanda, Türkiye’ye dost ve müttefik Müslüman ülkelerin silahlı kuvvetlerine ve emniyet teşkilâtına, ülkelerinin savunması, emniyet ve asayişinin temini için danışmanlık, elemanlarına eğitim ve ihtiyaç duyduğu silah, malzeme ve teçhizatı ile ilgili donatım hizmeti veren, savunma sanayi inşaat ve ticaret anonim şirketidir.

Paramiliter bir şirket değildir. Paralı askeri yoktur. Silahı, silahlı elemanı, birimi ve gücü yoktur. Rusya’nın özel kuvvetleri, ALFA Timleri veya başka özel askeri şirketleri ile her hangi bir ilişki içine girmemiştir. Bu tip oluşumlardan da Eğitim almaya ihtiyacı yoktur.

SADAT suikast eğitimi vermez. SADAT suikast girişimlerinin nasıl olabileceği ve bunlara karşı hizmet verdiği ülkelerin emniyet birimlerinin nasıl hareket etmeleri gerektiğine dair danışmanlık ve eğitim hizmeti verir. Korkmayın. Gönlünüzü rahat tutun. Bizden size zarar gelmez. Ben ve ekibim kimseyi kandırmayız. Her şeyimiz açık ve nettir."

Sedat Peker: Yarın Cevabım Olacak

Tanrıverdi'nin açıklamalarının aradından yeni bir paylaşım yapan Peker "SADAT'çılar bugün açıklamalar yapmışlar. Dikkatlice okudum. Vallahi bunların da fındık kadar beyni bile yok. Yarın onlara tabii ki cevabım olacak. Arkadaş bunlar ülkeyi nasıl ele geçirdiler billahi hayret ediyorum" ifadelerini kullandı.

Peker ve SADAT Kurucusu Arasında Salvolar