Peker'den Yeni Video: Biz Akit Yaptık, İlerleyen Zamanlarda Çok Keyifli Anlar Yaşayacağız

TAKİP ET

Sedat Peker 10. videosunu yayımladı.

Sedat Peker iki haftalık bir aradan sonra 10. videosunu yayımladı.

"Videoyu çekmemek benim düşündüğüm bir şey değil, uluslararası güvenlik riski diye bir şey varmış. Ben şahsen kırmızı şeydeymişim yani suikaste uğrama riski açısından en üst noktadaymışım. Bulunduğum ülkenin kanunları da böyleymiş" diyen Peker, "(10.BÖLÜM) ZAFERİN BÜYÜKLÜĞÜ MÜCADELENİN ZORLUĞUYLA ÖLÇÜLÜRMÜŞ" başlığıyla yayımladığı videosunda videolarına devam etme sözü verdi, "Biz akit yaptık, ne üzerine akit yaptık, bunu daha önceki videolarda uzun uzun konuştuk. Ben vaktinde verdiğim sözden dönmem kardeşlerim, sizin de dönmeyeceğinizi biliyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda çok eğleneceğiz, çok keyifli anlar yaşayacağız" dedi.

Peker'in yayımladığı videoda masası üzerinde bir dürbün ve arkasında bulunan tahtanın önünde Paulo Coelho'nnun "Işığın Savaşçısının El Kitabı" adlı eseri dikkat çekti.

Bunun yanında Peker, Jimmy Laing'in "Sistemde 50 Yıl-Bir İnsanın Sağlığını Kanıtlama Savaşı" adlı kitabını anlattı. Söz konusu kitabın tanıtım metninde şu ifadeler yer alıyor:

"Işığın Savaşçısı, başkalarının kendisine biçtiği rolü oynamaya çalışarak zaman harcamaz.
Işığın Savaşçısı, kışkırtmalara kulak asmaz; onun, gerçekleştirmesi gereken bir yazgısı vardır.
Işığın Savaşçısı, kendi kusurlarının farkındadır, ama erdemlerini de bilir.
Işığın Savaşçısı, her zaman elinden gelenin en iyisini yapar, başkalarından da aynı şeyi bekler."

15 gün sonra video yayımlamasında bir risk olup olmadığı hususunun yeniden gözden geçirileceğini kaydeden Peker, her ne olursa olsun başlattığı video dizisinin devamını getireceği hususunda söz verdi.

Peker'den Yeni Video İlerleyen Zamanlarda Çok Keyifli Anlar Yaşayacağız