Peker'in ''Demirören Ziraat Kredisini Ödemedi'' İddiası KYK Borcu İsyanını Getirdi

TAKİP ET

Sedat Peker, yayımladığı 9'uncu videoda Demirören grubunun Ziraat Bankası'ndan aldığı krediyi ödemediğini söyledi. Peker'in iddiaları KYK borcu olan vatandaşları kızdırdı.

YouTube'da 9'uncu videosunu yayımlayan suç örgütü lideri Sedat Peker, Demirören medya grubunun Ziraat Bankası'ndan 750 milyon dolar aldığını ancak kredilerin hiçbirinin ödenmediğini söyledi.

Demirören grubu için 'sahtekarlar parayı ödemedi' diyen Peker, "Şimdi bizim bu pamukören biz gazeteyi bastık Aydın Doğan kargaşalardan korktu tabi verdi yerleri. 750 milyon dolar. Aslında bir tanesi o kadar ederdi. CNN, Kanal D, Hürriyet hepsini aldık. Bu 750 milyon doları Ziraat Bankası verdi. Ziraat Bankası kimin devletin devlet kim sizsiniz. Bu devletten 750 milyon dolar kredi aldı ve hiçbirini ödemedi bu sahtekar. Ana parayı bırak faizlerini bile ödemediler. Yani siz teknik olarak oraya gitseniz aç lan kapıyı deseniz çıkın lan buraya deseniz, (öyle bir şey yapmayın da) Çıkın lan buradan deseniz. Bizim paramız, sahtekar kaç senedir para vermiyorsun. O seni 10 milyon tane çiftçi var bu ülkede bütün hepsine toplam verdikleri kredi ancak o kadar. Çiftçi kredisini ödemediğinde traktörünü haczediyorlar bizim Kanal D’yi haczeden var mı?" şeklinde konuştu.

KYK Borcumu Ödemiyorum

Peker'in Demirören grubu iddiaları sonrası KYK borcu olan vatandaşlar Twitter'dan tepki gösterip ''KYKBorcumuÖdemiyorum'' etiketiyle paylaşım yapmaya başladı. Eğitim hayatı süresince devletten para alan ancak aldıkları parayı geri ödemek zorunda olan yüzlerce kullanıcının tweetleri Twitter'da çok konuşulanlar listesine girdi.

 

ziraat bankası sedat peker demirören medya grubu 750 milyon dolar kyk borcumu ödemiyorum