Peker'in İşaret Ettiği Halil Falyalı'nın Küçük Yaştaki Oğlunun Şaşırtıcı Araba Koleksiyonu

TAKİP ET

Sedat Peker'in 7. videosunda öne sürdüğü uyuşturucu ticareti ağı iddialarının merkezinde Erkam Yıldırım'la birlikte adını zikrettiği Halil Falyalı'nın küçük yaştaki oğlunun lüks araç koleksiyonu görenleri şaşırttı.

Peker'in uyuşturucu ticareti iddialarıyla hedef aldığı isim Halil Falyalı'nın küçük oğlunun lüks araç koleksiyonunun görüntüleri ortaya çıktı.

Sedat Peker, bugün yayımladığı 7. videosunda Halil Falyalı ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ı hedef almış ve "Bu kokainle ilgili çok şey anlattılar, ben size gerçeğini anlatayım. Önceden Kolombiya üzerinden geliyordu. Bu 4 ton 900 kilo geçen sene Haziran ayında yakalandı. Daha sonra yeni bir güzergah çalışması, 800 kilometre Venezuela'yla sınırları var, yeni adres. Bize gelen kokainlerin bir kısmı diyorsunuz ya bir kısmı iç piyasada bir kısmı Avrupa'ya gidiyor. Hayır Avrupa'da çok ucuz, 45 bin avrolarda kilosu, Türkiye'de çok pahalı ama esas pahalı olan yer Ortadoğu. Suriye Lazkiye limanı...

Bu mal yakalandıktan sonra yeni bir güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım Bey.

Bu senenin başında, o mal yakalandıktan sonra iki kez gitti 4 kez kaldı. Karakas'tan geliyor, kuru yük gemileri doğrudan Türkiye'ye geliyor ama konteynır gemileri Dominik'te durup öyle geliyor. Dominik üzerinden de çok yakalanmalar başlayacak. Ben bizim liman çok önemli dedim ya, gemi girmez diyorlar, ben girer mi dedim. 30-35 metrelik yatlarla, 500 ton, bir ton, iki ton kokainler o şekilde dağılıyor. Suriye Lazkiye üzerinden de yapılıyor. Kıbrıs Halil Falyalı, tüm para trafiği buradan yapılıyor. Halil Falyalı'nın Türkiye'de 10 tane dosyası var, neden getirmiyorsunuz. Tüm yasadışı bahis işleri onda, uyuşturucu sevkiyatı. Erkan Yıldırım-Halil Falyalı, birazdan geleceğiz.

Erkan Yıldırım Kıbrıs'a gittiğinde Halil Falyalı'nın misafiri. Ben Binali Bey'in böyle bir organizasyon içinde olduğunu düşünmüyorum. Erkan Yıldırım'la ilgili çekilen kasetler vardı, sonra bu işin aparatı haline geldi. Neden kokain yakalanamıyor, Erkan Yıldırım'ın gemileri üzerinden de değil sadece" ifadelerini kullanmıştı.

Peker'in İşaret Ettiği Halil Falyalı'nın Küçük Yaştaki Oğlunun Araba Koleksiyonu Şaşırttı