3 Kahraman Türk Askeri Şehit Oldu

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde kahraman Türk askeri Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Kürtçü terör örgütü PKK mensubu teröristlerin taciz ateşi sonucu kahraman Türk askeri Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen şehit olduğunu açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde kahraman Türk askeri Piyade Teğmen Öztürkmen'in yaşamını yitirdiği ve 3 kahraman Türk askerinin de yaralandığı belirtildi.

Yaralı askerlerin derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

 

Yaralanan kahraman Türk askeri Sözleşmeli Er İsmail Ünal da şehit oldu.

AKP'li Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralılardan durumu ağır olan kahraman Türk askeri Uzman Çavuş Mustafa Yıldız'ın da kurtarılamyarak şehit olduğunu duyurdu. Diğer yaralı kahraman Türk askerinin tedavisi sürüyor.

 

pençe kilit şehit şehit asker duabey onur öztürkmen