Pençe Kilit Operasyonunda Ailesinin Tek Oğlu Olan Kahraman Bir Türk Askeri Şehit Oldu

TAKİP ET

Pençe-Kilit operasyonundan acı haberler geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kürtçü teröristlere karşı yürüttüğü Pençe-Kilit operasyonunda Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit oldu. 

Şehit haberini vermek üzere askeri yetkililer 28 yaşındaki Piyade Teğmen Bekir Can Kerek'in baba ocağı olan Denizli Merkezefendi ilçesindeki Karaköy TOKİ konutlarına geldi. Evin kapısını çalan yetkililer evde kimsenin olmadığını fark edince, resmi araçlar süratle bölgeden uzaklaştırıldı.

Bir fırında ekmek dağıtım işinde çalışan şehit babası Salim Kerek eve dönünce resmi yetkilileri karşısında gördü. Kahraman Türk askeri Piyade Teğmen Bekir Can Kerek'in babasına oğlunun şehit haberi aracından indiğinde verildi.

Daha sonra bir tekstil firmasında işçi olarak çalışan anne Elif Kerek de eve çağrıldı. Acılı anne oğlunun şehit haberini alınca fenalık geçirdi. Anneye sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehidin baba ocağının bulunduğu mahalle belediye ekipleri tarafından Türk bayrakları ile süslendi. Şehit evine de dev bayrak asıldı.

Kısa süre önce evlendiği öğrenilen şehidin eşinin İzmir'de yaşadığı öğrenildi. Çiftin düğün yapmaya hazırlandıkları belirtildi. Ailenin tek oğlu olan şehit teğmenin iki de kız kardeşi olduğu belirtildi.

pençe kilit operasyonu şehit bekir can kerek denizli şehit ateşi türk askeri