Pendik'te Bir Otomobil Sürücüsü, Tartıştığı Taksiciyi Ezmeye Kalktı

TAKİP ET

Pendik'te yaşanan trafikteki tartışma, korkunç bir olaya dönüştü. Bir otomobil sürücüsü, kendisine korna basan taksi şoförüne sinirlenerek aracını üzerine sürdü.

Pendik’te yaşanan trafikteki tartışma, korkunç bir olaya dönüştü. Bir otomobil sürücüsü, kendisine korna basan taksi şoförüne sinirlenerek aracını üzerine sürdü. Taksi ile otomobil arasında kalan taksici ise son anda ezilmekten kurtuldu. Olay anı, başka bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Pendik Kurtköy’de meydana geldi. İddiaya göre, taksici Burak Yılmaz, duraktan yolcularını aldıktan sonra Ankara Caddesi’nde seyir halindeyken otomobil sürücüsü tarafından sıkıştırıldı. Taksici Yılmaz, otomobil sürücüsünün kendisine küfür etmesi üzerine aracını durdurarak araçtan indi. Bu sırada gözü dönen otomobil sürücüsü, taksici Yılmaz’ın üzerine aracını sürdü.

Otomobil sürücüsü, taksici Yılmaz’ı kendi aracı ile ticari taksi arasında sıkıştırdı. Takside bulunan yolcu, otomobil şoförüne eliyle işaret yaparak durmasını istedi. Ancak otomobil şoförü durmak yerine aracını geri geri çekerek tekrar taksiciye doğru ilerledi. Taksici Yılmaz ise ezilmemek için kendini yere attı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayın ardından taksici Yılmaz darp raporu alarak şikayetçi oldu. Otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

(DHA)
 

istanbul pendik taksici ezdi burak yılmaz