Pentagon'un UFO Raporu: Dünya Dışı Varlıklar Reddedilmedi

TAKİP ET

Pentagon tarafından hazırlanan ve ABD Kongresine sunulan raporda savunma ve istihbarat uzmanlarının değerlendirmeleri yer aldı.

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un Kongreye sunduğu raporda, son 17 yılda kayıtlara geçmiş 144 UFO vakası yer aldı. Ülkenin doğu ve batı sahillerinde kayıtlara geçen ve dünya üzerinde yer alan tüm havacılık teknolojilerini geride bırakan hız ve manevra gücü sergilediği görülen ve tanımlanamayan cisimler anlatıldı.

Raporun sunumunu yapıldığı sırada bir ABD'li yetkilinin ise "Görevlilerin amacı, dünya dışı yaşam hakkında yapılan herhangi bir araştırmayı değerlendirmek değildir. Burada gözlemlediğimiz 144 raporu dikkate alacağız ama bu konuda elimizde net bir işaret yok. Ancak veriler bizi nereye götürse oraya gideceğiz" dediği bildirildi.

Sunulan rapordaki 144 vakanın 143'ünün dünya dışı varlıklarla ilgili olup olmadığını belirten yetkililerden birinin ise "Bu kadar büyük bir teknolojik ilerlemenin dünya üzerinde var olduğuna dair elimizde bir veri yok. Bu tür teknolojik gelişmeleri takip için büyük çaba sarfediyoruz" dediği bildirildi.

Pentagon'un UFO Raporu Dünya Dışı Varlıklar Reddedilmedi