Perinçek'in Aydınlık'ı Çalışan Maaşlarını Aylardır Ödememiş

TAKİP ET

Doğu Perinçek'e yakınlığıyla bilinen Aydınlık Gazetesi'nin çalışanlarının maaşlarını ödemediği ortaya çıktı.

Doğu Perinçek'e yakınlığıyla bilinen Aydınlık Gazetesi'nin eski çalışanı İbrahim Türkmen, çektiği bir video ile Çin ve Rus sevdalısı siyasi çizgisiyle bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e ve Aydınlık Gazetesi yönetimine seslendi. 

Aylarca maaşlarının ödenmediğini ve bu yüzden kiralarını ödeyemediğini, 13 yıllık evliliğinin bu yüzden bittiğini ve en sonunda ailesinin evine sığınmak zorunda kaldığını belirten İbrahim Türkmen Aydınlık Gazetesi'ne, mahkeme ile tescil edilen haklarının üzerine yatmamaları çağrısı yaptı.

Türkmen videoda, "Sayın Doğu Perinçek, ben İbrahim Türkmen. 8 yıla yakın Aydınlık Gazetesi'nde görev aldım, çalıştım. Aylarca maaşlarımızı alamadığımızdan dolayı büyük sorunlar yaşamaya başladık. Ben uzun süre kiralarımı ödeyemediğimden dolayı 13 yıllık evliliğim bitti ve eşim beni boşadı. Doğru dürüst hiçbir yerde iş bulamadım ve babamlarım evine sığındım. Gazete yönetimi de durumları biliyordu ve ödemeleri yapmadı. Mahkemeye vermek durumunda kaldım. Mahkemeye verdiğimden dolayı kazandım ve benden tarafa bütün haklarımı kazanmış oldum ama gazete yönetimi bir türlü haklarımı vermiyor. Lütfen, sizden ricam, paramın üstüne yatmayın. Hak edişlerimi bana iade edin" ifadelerini kullandı.

Perinçek'in Aydınlık'ı Çalışan Maaşlarını Aylardır Ödememiş