Peugeot Amblemini Değiştiriyor

TAKİP ET

Fransız otomobil devi Peugeot, markasının küresel tasarım stüdyosu olan Peugeot Design Lab'ın tasarladığı daha kaliteli ve daha zarif 11'inci versiyonun yeni logosunu tanıttı.

Fransız otomobil devi Peugeout tarafından yapılan açıklamada markanın amblem konusunda değişikliğe gideceği söylendi. Yapılan açıklamada "Dünyanın en eski otomotiv markası Peugeot yeni bir logo ile kişiliğini ve karakterini yeniden tanımlıyor ve tarihinde yeni bir sayfa açıyor" ifadesiyle yeni logo tanıtıldı.

Kurulduğu günden bu yana 10 farklı amblem ile markasını simgeleyen Peugeot, Peugeot Design Lab tarafından tasarlanan 11’inci versiyon ile birlikte amblem değişikliğine gidiyor. Yeni ve modern ürünlerini tamamlamak için logosunun yeniden tasarlandığını belirten Peugeot'dan yapılan açıklamada "Logo üzerindeki amblem, aslan, aynı zamanda güçlü ve içgüdüsel bir marka olmayı yansıtıyor. Yeni logo, Peugeot’nun dün ne anlama geldiğini, Peugeot’nun bugün ne anlama geldiğini ve Peugeot’nun yarın ne anlama geleceğini somutlaştırıyor" dendi.

İşte Peugeot'nun yeni amblemi:

peugeot yeni amblem 11'inci versiyon tanıtıldı duyuruldu duyurdu amblem logo arma on birinci versiyon şekil aslan