Piknikçilerimiz Çöplerini Mesire Alanlarında Bırakmaya Devam Ediyor: Eğitim Şart

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'e piknik yapmaya giden vatandaşlar çöplerini mesire alanında bıraktı.

Kurban Bayramı nedeniyle piknik yapmak için mesire alanlarına giden birçok vatandaş çöplerini mesire alanlarına bırakarak ayrıldı.

Sarıyer'de ormanlık alana piknik yapmaya gelen Şahin Aslan, "Buraya ilk defa ailemizle birlikte piknik yapmaya geldik ama şu manzara içinde biz pek mutlu olmadık. İnsanlar geliyorlar buraya, piknik yapıyorlar. Aileleri ile birlikte eğleniyorlar. En azından yaptıkları pikniğin anlamı olsun diye bu pislikleri toplayıp o şekilde gitseler çok daha iyi olur. En azından bir dahaki gelişlerinde nasıl bıraktılarsa öyle bulmaları açısından... İnsanların bu şekilde burayı bırakmaları pek hoş değil. Belediye buraya bakıyor mu, bakmıyor mu bilmiyorum. Belediye de bir el atarsa çok seviniriz" ifadelerini kullandı.

Piknik için aynı bölgeye giden başka bir vatandaş olan Sedat Yenice ise "Çöpleri atanlar hakkında kötü bir şey söyleyemiyorum, eğitim şart. Yönlendirmek lazım.  Acaba biz çıkıp şu çöpleri toplasak, bizi gören birkaç kişi etkilenip bize katılır? Artık bu boynumuzun borcu oldu. Biraz elimizden geldiği kadar şurayı toplamaya çalışacağız" diye konuştu.

Piknikçilerimiz Çöplerini Mesire Alanlarında Bırakmaya Devam Ediyor Eğitim Şart