Pirinç Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Pirinç sabunu cilt temizliğinde büyük fayda sağlayan, pirinçten üretilen, içeriğinde kimyasal barındırmayan doğal içerikli bir üründür.

Pirinç sabunu cilt temizliğinde büyük fayda sağlayan, pirinçten üretilen, içeriğinde kimyasal barındırmayan doğal içerikli bir üründür. Düzenli kullanıldığında cilt üzerinde onarıcı, iyileştirici, güçlendirici pek çok olumlu etkiye sahiptir. Cilt beyazlatma ve arındırma etkisiyle ön plana çıkan pirinç sabunu cildinizi derinlemesine besleyerek güçlendirir.

Pirinç Sabununun Faydaları Nelerdir?

Pirinç sabununun faydaları ürünün cildi nemlendiren,  gençleştiren, tedavi eden özel bakım etkisiyle ön plana çıkar. Cildi koruyarak canlılık kazandıran özel üretim sabunun faydalarından bazıları şunlardır bazıları şunlardır:

Cilt temizliğinde oldukça etkili olup cildinizi derinlemesine temizler.  

Güneşin zararlı etkilerinden korunmanızı sağlayarak güneş, koyu lekeleri önler. 

Güneş yanıklarından kaynaklanan acıyı azaltarak cilt dokusunun iyileşme sürecini kısaltır. 

Yaşlılık karşıtı özel bakım sabunu cilt kırışıklıklarının azaltılmasında etkilidir. 

Cilt yüzeyindeki fazla yağı temizleyerek cildin nem oranını dengeler. 

Çil ve güneş lekeleri oluşumunu en az seviyeye indirir.

Pirinç Sabunu Ne İşe Yarar?

Pirinç sabununun kullananlar ürünün cilt üzerindeki yüksek peeling, etkisini, onarıcı, tedavi edici, gençleştirici etkisini uygulama sonrası fark eder. Cildinizin parlak ve doğal görünmesini sağlayan pirinç sabunu ciltteki renk tonu farklılaşma sorunlarını ortadan kaldırır. Ciltteki yaraların kısa sürede iyileşmesini sağlar. Kuru cilt tedavisinde etkili olup cildi neme doyurarak daha pamuksu, ışıltılı, hoş ve bakımı görünmesini sağlar. E vitamini, antioksidan, Pro antosiyanit gibi pek çok antioksidan bileşiminden oluşmakta olup cilt hücrelerini yenilerek besler, onarır ve güçlendirir. Yaşlılık geciktirici doğal ürün cildin sıkılaştırılmasında da oldukça etkilidir.

Pirinç Sabunu Nasıl Kullanılır?

Pirinç sabunu kullanımı ürünün cilt yüzeyinin su yardımı ile köpürtülerek 2-3 dakika geçmesinin ardından bol duru su ile temizlenmesi ile gerçekleştirilir. İçeriğinde yer alan doğal özler cildi derinlemesine besleyerek cilt hastalıklarından korur. Yüzünüz dışında vücudunuza da rahatlıkla uygulayabileceğiniz özel bakım sabunu sayesinde gün boyu ferah, dinamik, genç ve bakımlı hissedersiniz.

Pirinç Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Pirinç sabununun gün içinde kullanımı bir ya da ikidir. Kullanımdan önce uygulama yapacağınız bölgeyi iyice temizlemeniz gerekir. Pirinç özleri kullanılarak profesyonel, işçilik, üretim safhalarından geçilerek hizmetinize sunulan pirinç sabunu saç, cilt ve vücut sağlığını koruyan mucizevi gençleştirici, tedavi edici, özel, estetik bakım özellikleri ile günümüzde yoğun şekilde tercih edilmektedir. Hassas, doğru yıkama ile cildiniz üzerindeki mucizevi,  doğal,  gençleştirici etkisini kısa sürede hissettirir. Saç köklerine ve cilt yüzeyine özenli masaj yaparak yukarıda belirtilen doğru yıkama şekli ile cildinizi derinlemesine temizleyebilir; uygulama sonrası kısa sürede cildinizin canlı, diri, estetik ve genç görünmesini sağlayabilirsiniz.

Pirinç Sabununun Zararları Nelerdir?

Pirinç sabununun zararları zengin B vitamini kaynağı olan ürünün vücut,  cilt sağlığını güçlendiren ve geliştiren faydalı özellikleri sayesinde genellikle yoktur. Cilt bakımında rahatlıkla tercih edebileceğiniz pirinç sabunundan etkili sonuç almak için ürünü doğru, dengeli şekilde kullanmanız tavsiye edilir. Ciltteki nem oranını dengeleyen özel bakım sabunu yara, sivilce, siyah nokta, güneş lekesi, çil azaltma konusunda oldukça etkilidir. Cilt problemlerini kısa sürede gidererek cildi derinlemesine temizler, cilt hücrelerini yeniler. Kullanımını farklı zaman dilimlerinde yapabilir; gençleştirici özel bakım ürününü cildiniz üzerinde doğru, özenli şekilde rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Pirinç Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Pirinç sabununun satış fiyatı 20TL ile 125TL arasındadır. Ürünün fiyatı marka kalitesi, tekli çoklu ambalaj miktarı, içeriğinde kullanılan zeytinyağı ve diğer bitki özü çeşitliliğine göre değişiklik göstermektedir. İçeriğinde kimyasal barındırmayan doğal içerikli sabun cildi aydınlatan protein bileşimi sayesinde cildi derinlemesine besleyerek güçlendirir. Sağlık ve güvenlik testlerinden geçilerek hizmetinize sunulur. Doğru, özenli masaj ve uygulama yöntemleri ile cildiniz üzerinde rahatlıkla uygulayabileceğiniz, bütçenize uygun satın alabileceğiniz özel sabun ilk kullanımdan itibaren cildi yenileyen, gençleştiren, onaran, tedavi eden sağlıklı, estetik bakım etkisini hemen gösterecektir.


 

pirinç sabunu pirinç sabun pirinç sabununun faydaları pirinç sabunu ne işe yarar