Pişmaniyecilerden Ali İhsan Varol ve Emrah Safa Gürkan Hakkında Suç Duyurusu

TAKİP ET

Pişmaniyeciler, Ali İhsan Varol ve tarihçi Emrah Safa Gürkan hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Kelime Oyunu yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol, "İzmitliler bunu yemez, satarız biz bunu. Yoldan geçenden vergi alalım" demiş, Sultanın Korsanları, Sultanın Casusları ve Bunu Herkes Bilir gibi kitapların yazarı olan Emrah Safa Gürkan ise "Hiçbir İzmitli pişmaniye yemez arkadaşlar, sizi kekliyorlar. Pişmaniye İzmit’in yoldan geçenleri vergilendirmek için bulduğu bir metottur..." paylaşımını yapmıştı.

Pişmaniyeciler Dava Açacak

Varol ve Gürkan'a "hadsizler" diyen İzmit Pişmaniyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Şahin, 21 Mart Pazartesi günü suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Mustafa Şahin "Bu kent insanlarını kentine ve pişmaniyesine sahip çıkmaya, Pişmaniyeciler Derneği olarak şikayet başvurusunda bulunacağımız zaman yanımızda olmaya ve bu hadsizlere haddini medeni bir şekilde bildirmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gürkan: En Kalitesiz Düşünce Suçlusu Olabilirim

Pişmaniyecilerin dava kararı üzerine yeni bir paylaşımda bulunan Gürkan, "Pişmaniye derneği tarafından dava edilerek tarihe geçtim herhalde. Dünyanın en kalitelisiz düşünce suçlusu olabilirim" dedi.

ali ihsan varol emrah safa gürkan pişmaniye izmit suç duyurusu