Polatlı'da Askeriyeye Ait Arazideki Ağaçları Yakmaya Çalışan Şahsın 13 Gün Önce Aynı Yeri Yakmaya Çalıştığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ankara Polatlı'da askeriyeye ait arazideki ağaçları yakmaya çalışırken suçüstü yakalanan Kemal Ünal Y.'nin aynı yeri 13 gün önce de yakmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Dün akşam meydana gelen olayda Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı arazisindeki ormanlık alanı yakmaya çalışan Kemal Ünal Y. vatandaşlar tarafından suçüstü yakalanmış ve ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Kışlada bulunan görevliler tarafından kısa sürede söndürülen yangında büyük bir zarar oluşmazken, Kemal Ünal Y.'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Emniyetteki ilk sorgusunda "Kimseden talimat almadım. Kendi iradem ile yaktım. Bir sebebi yok. Yakmamın ardından gelip vatandaşlar müdahale etti. Kimseden bir talimat almadım" dediği öğrenilen şüphelinin aynı noktada 16 Temmuz günü de kundaklama girişimi yaptığı ve gözaltına alınmasının akabinde serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Nöbetçi mahkemenin hakkında ev hapsi kararı verdiği Kemal Ünal Y.'nin 7 defa "Cumhurbaşkanına hakaret", "kasten adam yaralama" ve hırsızlık gibi suçlardan suç kaydının bulunduğu ortaya çıkarken şahsın cezai ehliyetinin olup olmadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu raporu istendiği öğrenildi.

Polatlı'da Askeriye Ait Arazideki Ağaçları Yakmaya Çalışan Şahsın 13 Gün Önce Aynı Yeri Yakmaya Çalıştığı Ortaya Çıktı