#Düzeltme | Haberini Yaptığımız 'Bir Kadın İki Erkekle Evlendi' Olayının Mizansen Olduğu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Yurtdışında yaşayan genç bir kadının, iki erkekle birlikte nikah töreni düzenlediği anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. TamgaTürk de haberi 'Bir kadının iki erkekle aynı anda evlendi' olarak servis etmişti. Söz konusu görüntülerin mizansen olduğu ortaya çıktı.

Yurtdışında yaşayan genç bir kadının, iki erkekle birlikte nikah kıydığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İtalya'da çekildiği belirtilen videoda, bir kadının arkadaşlarının da katıldığı bir nikah töreni görüntülendi. Ancak kadının iki erkekle nikah kıyılması, toplumda tartışmalara sebep oldu.

Olayın sosyal medyada yayılmasıyla birlikte, kadına hem destek veren hem de eleştirenler ortaya çıktı. Kimileri, kadının cinsel yönelimine saygı gösterilmesi gerektiğini savunurken, kimileri ise bu olayın bir mizansenden ibaret olduğunu iddia etti. 

DÜZELTME 28.03.2023 

Söz konusu görüntülerin İtalyan şarkıcı Valley Latini'nin 5 ay önce çıkan "Illicit" isimli şarkısının video klipinden olduğu ortaya çıktı. İtalya'da çok eşliliğin suç teşkil ettiği ve video klipte oynayan erkeklerin ise model olduğu öğrenildi.

Yaptığımız yanlıştan dolayı okurlarımızdan özür dileriz. 

poligami italya kadın iki erkekle aynı anda evlendi