Polis Memuru, Eğlence Mekanında Çalışan Bir Kişiyi Yanlışlıkla Vurdu

TAKİP ET

Eğlence mekanına silahı ile girmek isteyen polis memuru, isteği kabul görmeyince silahın boş olduğunu göstermek isterken garson olarak çalışan bir kişiyi vurdu.

İstanbul Kartal'da polis memuru A.K., bir eğlence mekanına silah ile girmek istedi. Ancak silah ile giremeyeceği belirtilince silahın boş olduğunu göstermek isterken mekanda garson olarak çalışan bir kişiyi yanlışlıkla vurdu. O anlar mekanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Kartal ilçesine bağlı Yakacık Çarşı Mahallesi'nde bulunan bir restoranda gece saatlerinde gerçekleşen olayda, A.K. isimli polis memuru ile kuzeni S.Y. bir restorana yemek yemek için gitti. İddiaya göre, mekanın işletme müdürü olan M.B., polis memuruna mekana silah ile giremeyeceğini söyledi ve silahın dolaba kitlenmesi gerektiğini ifade etti. Bu talebi kabul etmeyen polis memuru A.K. silahın boş olduğunu göstermek amacı ile silahını belinden çıkardı ve ''Silah boş. Şarjör yok'' dedi. 

A.K.'nin silahın boş olduğunu kanıtlamaya çalıştığı saniyelerde ise silah bir anda ateş aldı ve silahdan çıkan kurşun mekanda garson olarak çalışan O.A.'ya isabet etti. O.A., elinden ve karnından olmak üzere iki yerinden yaralandı.

Olayın ardından güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerin incelenmesi sonucu, polis memuru A.K. 'Taksirle kasten yaralama' suçundan adliyeye sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, gerekli işlemleri tamamladı.

polis eğlence mekanı silahla vurdu