Polis Rozeti Göstererek Bir Kadına Tecavüz Eden Kişi Yakalandı

TAKİP ET

İstanbul'da sahte polis rozeti göstererek girdiği güzellik merkezindeki bir kadına tecavüz eden M.T. yakalandı.

Geçen hafta Kadıköy Feneryolu'nda bulunan bir güzellik merkezine giden erkek, sahte polis rozeti göstererek iş yerine girdi. İş yeri sahibi M.T.'ye iş yerinde eksiklikler olduğunu ve karakola gitmesi gerektiğini söyleyen erkek, M.T.'nin avukatını aramasını da engelledi.

Ardından M.T.'den para isteyen erkek "Paran yoksa farklı şekilde halledeceğiz" diyerek belinden çıkardığı silahı M.T.'nin başına dayadı. Silah zoruyla M.T.'ye cinsel istismarda bulunan erkek bir süre sonra olay yerinden kaçtı.

Tecavüze uğrayan M.T., olayın hemen ardından şikayetçi oldu. Polis ekipleri ihbar üzerine soruşturma başlattı. İstismarı gerçekleştiren erkeği arayan ekipler, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını izledi.

Kayıtlarda zanlının Başakşehir'e kaçtığı görüldü. Zanlının izin takip eden ekipler, ismi Şevket K. olduğu öğrenilen kişiyi yakaladı. Şevket K.'nin üzerinden sahte polis rozeti ve sahte kimlik çıktı.

8 adet suç kaydı olduğu belirlenen Şevket K. adliyeye sevk edildi.

İstismar Travma Etkisi Yarattı

M.T.'nin avukatı Barış Erbaş, "Bu olay müvekkilimde son derece büyük bir travmaya yol açtı. O şahsın her an geri gelebileceğini düşünüyor. Müvekkilimin, olay sonrası uyku düzeni bozulmuştur, her uyumaya çalıştığında dakikalarca yaşadığı dehşet aklına gelmektedir. Zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etmekteyiz" ifadelerini kullandı.

polis rozeti istanbul kadıköy feneryolu güzellik merkezi tecavüz istismar şevket