Polisleri ''Sedat Peker Bile Benden Bahsetti'' Diyerek Tehdit Eden Oyuncu Hakkında Karar Verildi

TAKİP ET

Sedat Peker'in videolarda kendisinden bahsettiğini söyleyerek polisleri tehdit eden Ayşegül Çınar serbest bırakılırken, mekanda olay çıkaran sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tutuklandı.

Oyuncu Ayşegül Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, İstanbul Beyoğlu'ndaki bir mekanda yemek yedikleri sırada çevredeki vatandaşlarla tartışmaya başlamış, öfkesine hakim olamayan Çalıkoğlu mutfaktan aldığı bıçakla etrafında bulunan insanlara saldırmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin belindeki silahı alan Çalıkoğlu, mekana ateş açmış ve polislerle tartışmaya girmişti.

Çınar da sevgilisinin gözaltına alınmasına tepki göstermiş ve olay yerine gelen polisleri, “Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya hepinizi rezil edeceğim. Ankara’daki rütbeli bağlantılarımı arayacağım. Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onlar her yerde. Sizi tek tek vurdurtacağım” diyerek tehdit etmişti. 

Cezaevine Gönderildi

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Çınar serbest bırakılırken, Çalıkoğlu 'kamu güvenliğini tehlikeye sokma' ve 'görevli memura direnme' suçlarından tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan  Çalıkoğlu, 'kamu güvenliğini tehlikeye sokma', ‘hakaret’ ve 'görevli memura direnme' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Serbest bırakıldıktan sonra adliye önünde açıklama yapan Çınar, “Polisler Furkan’a biraz şiddet gösterdiler. Furkan’ın üzerine çok gittiler. Furkan şu anda çok kötü bir halde. Bütün herkes saldırıyor. Şaka gibi. Polisler ayıramadılar, bir tane polis silahını çıkardı. Mekanda çalışan birisi de silaha uzandı. Baktılar Furkan’a sıkacaklar. Furkan da silahı aldı bir yere attı. O esnada silah patlamış galiba. Biraz uzaktaydım. Diğer kaçan kişiyi göndermemeye çalışıyorum ki polisler yakalasın, tutuklasın diye. Daha sonra polis gözaltına aldı bizi. Yapan şahıs kaçtı.

Polislere de bu konuda gerçekten çok kırıldım. Çünkü biz kendisine çok saygılı davrandık. Kendileri hiçbir şekilde saygılı davranmadılar. Biz onlara çok güveniyoruz ama onlar bizi gerçekten bu sefer yanılttı. Hem polislerden hem de mekanda çalışan herkesten şikayetçiyim” şeklinde konuştu.

sedat peker ayşegül çınar furkan çalıkoğlu istanbul beyoğlu