Portakal Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Portakal sabunu günümüzde en çok kullanılan, doğal, fresh yapısı, hoş kokusuyla dikkat çeken kişisel bakım ürünlerindendir.

Portakal sabunu günümüzde en çok kullanılan, doğal, fresh yapısı, hoş kokusuyla dikkat çeken kişisel bakım ürünlerindendir. Cilt, saç bakımı tedavisinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz portakallı sabun yüksek C vitamini özelliği sayesinde cildinizin parlak, pamuksu, canlı ve diri görünmesini sağlar. Doğal portakal yağı, işçilikli profesyonel üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. El, yüz cilt temizliği bakım uygulamalarında kullanılır. Kozmetik alanında yoğun şekilde tercih edilen özel bakım sabunu, içeriğindeki yoğun bitki özleri, mis kokusu ideal yağ oranı ile cilt yüzeyini, saç köklerini derinlemesine besleyerek korur.

Portakal Sabununun Faydaları Nelerdir?

Portakal sabununun faydaları ürünün cilt üzerindeki yüksek C vitamini, protein, mineral özellikleri ile dikkat çeker. Cildinizi besleyerek güçlendiren hoş görünümlü,  doğal içerikli ürünün faydalarından bazıları şunlardır: 

İnsan sağlığı için pek çok önemli faydaya sahip olan natürel, özel bitkisel sabun saç ve cilt bakımında onarıcı, tedavi edici, güçlendirici, gençleştirici pek çok etkiye sahiptir.    

Düzenli kullanımı sonrasında kan dolaşımını hızlandırarak cildi neme doyurur. 

Kuru ciltler için ideal olup cilde etkili şekilde nemlendirerek pürüzsüz, estetik, canlı ve genç görünmesini sağlar. 

Kişisel bakım uygulamalarında en çok tercih edilen bitkisel ürünlerin başında gelir. 

Stres, yorgunluk, sinir bozukluklarına iyi geldiği görülmüştür.

Portakal Sabunu Ne İşe Yarar?

Portakal sabununu kullananlar ürünün portakalı özlü yüksek tonik özelliği, cildi parlatan, selülitli cilt dokusunu ortadan kaldıran, mucizevi estetik bakım etkisini ilk uygulamadan itibaren kısa sürede fark edecektir. Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayan özel bakım sabunu selülitli, akneli, sivilceli, sedef, egzama mantar hastalıklarından ve cilt sorunlarından koruyan iyileştirici, tedavi edici, gençleştirici etkisiyle ilgi görmektedir. Saç ve cilde önemli ölçüde fayda sağlayan portakal özlü sabun antidepresan özelliği sayesinde kendinizi daima ferah, rahat, iyi hissedersiniz. Cilt hücrelerini yenilerek derinlemesine besleyen özel ürün cildinizi parlatarak daha ışıltılı, bakımlı, genç görünmesini sağlar.

Portakal Sabunu Nasıl Kullanılır?

Portakal sabununun kullanımı cildinize su yardımıyla iyice köpürterek 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru suyla durulama işlemi ile gerçekleştirilir. Yağlı ciltlerde önemli etkilere sahip olan doğal ürün saç dökülmesi, saç kırığı, kepek, kabuklanma gibi saç problemlerini önleyerek saçların kısa sürede daha dolgun, pamuksu, hoş ve canlı görünmesini sağlar. Yaşlanma karşıtı özel bakım sabunu, cildi sıkılaştırarak akne, siyah nokta, sivilce oluşumlarını kısa sürede giderir. Düzenli, özenli doğru kullanımı sonrasında cildi ideal şekilde nemlendirerek beslediği E, D, C vitamini içeriğiyle kırışıklıklardan koruduğu görülmüştür.

Portakal Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Portakal sabununun gün içinde kullanımı ikidir. Cildinize istediğiniz saat diliminde rahatlıkla uygulayabileceğiniz özel bakım sabunu düzenli, doğru şekilde kullanıldığı takdirde saç ve cilt sağlığını derinlemesine besler ve güçlendirir. Saçları kökten uca besleyen özel üretim sabun saçlara oldukça kısa sürede daha gür, canlı, ışıltılı, hoş ve bakımlı bir görünüm kazandırır.

Portakal Sabununun Zararları Nelerdir?

Portakal sabununun zararları ideal yağ dengesi, zengin vitamin ve mineral değerleri fresh hoş kokusuyla dikkat çeken pek çok olumlu özellikleri sayesinde yoktur. Yağlı saçlarda etkili olan doğal sabun, saçların ideal yağ dengesini koruyarak saç köklerini derinlemesine temizler. Saç ve banyo sabunu olarak kullanılabilmektedir. İçeriğinde kimyasal barındırmayan doğal sabun, saçları doğal yollardan canlandırarak antiseptik özelliği sayesinde cilt hücrelerinizi yenileyerek güçlendirir.

Portakal Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Portakal sabununun satış fiyatı 25 TL ile 150TL arasındadır. Ürünün fiyatı içeriğindeki doğal nemlendirici ve bitki özü çeşitliliği, marka kalitesi, tekli çoklu ambalaj miktarına göre değişir. Sağlığınız için çeşitli hijyen ve güvenlik testlerinden geçirilen özel bakım sabunu cildinizi gençleştiren, tedavi eden, onaran, güçlendiren sağlıklı, estetik bakım etkisiyle günümüzde yoğun şekilde ilgi görmektedir. Kozmetik alanında oldukça tercih edilen portakal sabunu saç, vücut, el ve yüz sağlığını güçlendirerek derinlemesine temizler.
 


 

portakal sabunu portakal sabun portakal sabununun faydaları