Prens Harry, Silikon Vadisi'nde İşe Başladı

TAKİP ET

Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry, Silikon Vadisi'nde bir girişimde üst düzey yönetici olarak işe başladı.

Prens Harry profesyonel koçluk, ruh sağlığı tavsiyeleri sunan 1 milyar dolarlık bir Silikon Vadisi girişiminde üst düzey yönetici olarak göreve başladı. 

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal’ın özel haberinde, "Ben insanların yaşamlarında bir etki yaratmak istiyorum. Proaktif antrenörlük ve mentorluk insanların gelişmelerinde sınırsız olanak sağlıyor ve farkındalığı artırarak daha iyi bir yaşam sunuyor" diyen Prens, daha önce maddi olarak zorda kaldıkları için Netflix ve Spotify ile anlaşma yapmak zorunda kaldıklarını açıklamış ve milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı. 

Antrenörlük, sağlıklı yaşam ve akıl sağlığı üzerine uzmanlaşan BetterUp Inc. isimli şirkette yönetici olarak görev almaya başlayan Sussex Dükü’nün Chief Impact Officer, yani Etkiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olacağı kaydedildi. Sussex Dükü, "Acıyı amaca dönüştürme gücü" üstüne tecrübelerini "BetterUp" isimli şirketteki müşterileri için kullanmayı umduğunu söyledi. 

 

 

 

prens harry yeni yönetici silikon vadisi betterup