Prison Break Oyuncusuna Otizm Tanısı Kondu

TAKİP ET

Prison Break oyuncusu Wentworth Miller, kendisine otizm tanısı konulduğunu açıkladı.

Prison Break'te Michael Scofield'i canlandıran oyuncu Wentworth Miller, kendisine bir yıl önce otizm tanısı konulduğunu açıkladı. Hastalığını öğrendikten bir yıl sonra Instagram hesabından açıklama yapan Amerikalı oyuncu, "Bu, değiştireceğim bir şey değil. Otizmli olmak kim olduğum meselesinin merkezinde yer alıyor. Başardığım / dile getirdiğim her şeyin" dedi.

Teşhisin şoke edici olduğunu ancak sürpriz olmadığını vurgulayan oyuncu, "Bu sonbahar resmi olmayan otizm tanısı almamın bir yılı dolacak. Öncesinde de kendime böyle bir tanı koymuştum. Resmi tanı da geldi. Güncelleme ihtiyacı olan uzun, kusurlu bir süreçti. Bence. Ben orta yaşlı bir adamım. 5 yaşında değilim" ifadelerini kullandı. 

Miller, "Otizm hakkında yeterince bilgi sahibi değilim. (Bilinmesi gereken çok şey var.) Şimdi anlayışımı dönüştürmem gerekiyor gibi gözüküyor. Yaşadığım 50 yılı yeni bir gözlükle yeniden incelemeliyim..." dediği açıklamasında 'bilinçli veya bilinçsiz olarak yıllar içinde bana fazladan lütufta bulunan ya da alan veren, onlar için anlamlı olsun ya da olmasın, dünyada benim için anlamlı olan bir şekilde hareket etmeme izin veren' sözleriyle bahsettiği kişilere de teşekkür etti. 

 

Prison Break Michael Scofield Wentworth Miller otizm tanısı hastalık teşhis