Prof. Dr. Küçükusta: Kadının Çıkardığı Gazı Koklamak Çok Faydalı

TAKİP ET

Bağırsak gazı çıkarmanın ve bu gazı koklamanın sağlığa faydalı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, "Kadınların çıkardığı gazda daha fazla Hidrojen Sülfit bulunduğu için bunların koklanmasının sağlığa faydaları daha fazladır" açıklamasını yaptı

ABC gazetesinin haberine göre önceki yazısında bağırsak gazı çıkarmanın sağlığa faydalı olduğunu yazan Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, bu gazı koklamanın da sağlığa son derece faydalı olduğunu söyledi.

Küçükusta, "Toplum içinde gaz hemen her kültürde ayıp sayılır. Oysa gaz çıkarmak tıpkı hapşırmak, hıçkırmak, geğirmek gibi fizyolojik ve kaçınılmaz bir olaydır ve ayıp olamaz. Mesele sesten ziyade koku ise gene de endişe duymamak gerekir. 

"Kadının Gazını Koklamak Daha da Faydalı"

Çünkü bağırsak gazında bulunan Hidrojen Sülfit, hücrelerin mitokondri adı verilen enerji santrallerinin DNA'larının korunmasında son derece önemli bir etkiye sahiptir. Kadınların çıkardığı gazda daha fazla Hidrojen Sülfit bulunduğu için de bunu koklamak sağlığa daha da faydalıdır. Hayır şaka yapmıyorum.

"Kalp Krizi, Felç, Kanser, Diyabeti Önlüyor" 

Bağırsak gazının kalp krizi, felç, kanser, diyabet, bunama gibi hastalıkları önleyeceğine dair bilimsel araştırmalar vardır. Bilime güvenin."

 

prof. dr. ahmet rasim küçükusta kadının çıkardığı gazı koklamak çok faydalı