Prof. Dr. Kürşad Zorlu İYİ Parti'ye Katıldı

TAKİP ET

Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Akşener'in grup toplantısında rozetini takmasıyla İYİ Parti'ye katıldı.

Türk dünyasına yönelik çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Kürşad Zorlu, grup toplantısında İYİ Parti'ye katıldı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Zorlu'yu kürsüye davet ederek rozetini taktı.

Kürsüye çıkan Kürşad Zorlu, "Milletimiz hayat pahalılığıyla boğuşurken gelir ve fırsat adaletsizliği kendisini her mecrada göstermektedir" diye başladığı konuşmasında "Hiç şüphesiz bu temel problemler karşısında reçetemiz yine bu toprakların özünde ve milletimizin tekrar ayağa kaldırılması gereken değerler sisteminde gizlidir" dedi.

Prof. Dr. Erol Güngör'e Atıf Yaptı

"Bundan böyle temel gayem Türk milletinin bir arada refah ve huzur içinde yaşaması, adalet ve iyilikle yönetilmesi, bilimin önderliğine inanç ve insan sevgisi üzerinde yükselmesi olacaktır. Prof. Erol Güngör hoca şöyle der: Hakikatte millliyetçilik bir kültür hareketi olmak, dolayısıyla ırkçılığı, halka dayalı bir siyasi hareket olarak da otoriter idare sistemlerini reddeder. Öyle ki halka rağmen kişisel hırslar, tercihler ve hevesler bir gün milli iradenin kalkanına çarparak darmadağın olacaktır. Çünkü son söz Türk milletinindir.

"Sığınmacı Sorununa Bu Çatı Altında Son Verilecek"

Demografik geleceğimizi bir kırmızı çizgi olarak kabul ediyorum. Milletimizi kaygılandıran ve her geçen gün daha büyük bir tehdit haline gelen sığınmacı sorununa bu çatı altında hep birlikte son verileceğine yürekten inanıyorum."

Akşener Baretle Konuşma Yaptı

İYİ Parti lideri Akşener, grup konuşmasını başına taktığı baretle yaptı.

prof. dr. kürşad zorlu iyi parti katıldı meral akşener