Prof. Dr. Naci Görür'den Kahramanmaraş ve Muğla Depremlerine İlişkin Açıklama

TAKİP ET

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kahramanmaraş ve Muğla'da meydana gelen depremleri değerlendirdi.

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bugün meydana gelen Kahramanmaraş ve Muğla depremleri ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde sabah saat 10.05'te, yerin 22.17 kilometre derinliğinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta 4.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 18.45'te, yerin  61.85 kilometre derinliğinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

'Daha Önce İşaret Ettiğimiz Savrun Fayının Göksun Civarında'

Prof. Dr. Naci Görür ise sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, bugün meydana gelen Kahramanmaraş ve Muğla depremleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Görür, değerlendirmelerinde şu ifadeleri kullandı:

“Acıelma- Göksun/K.Maraş'ta 4,0 büyüklükte deprem. Daha önce işaret ettiğimiz Savrun Fayının Göksun civarında, dünkü depremin yakınında oldu. İkinci deprem Marmaris Orhaniye'de ve 4,3. Deprem 70 km derinlikte ve tahmin ediyorum o yörede Gökova Körfezinin içinde ve K ve G yaygın normal fay zonlarında” 

 

kahramanmaraş muğla deprem naci görür