Prompter Bağımlısı Erdoğan, 'Açık Mikrofon' Programına Katılmayacak

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YouTube kanalı BaBaLa TV'de yayımlanan ve liderlerin doğrudan karşıt görüşlü davetlilerin sorularına cevap verdiği Açık Mikrofon adlı programına katılmayacak.

Aktör ve müzisyen Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalı BaBaLa TV'de yayımlanan ve siyasi liderlerin doğrudan karşıt görüşlü davetlilerin sorularına cevap verdiği Mevzular - Açık Mikrofon adlı programa AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmayacak.

Prompter olmaksızın herhangi bir programa en son ne zaman katıldığını kimsenin hatırlamadığı Erdoğan'ın programa katılma cesareti göstermesi zaten beklenmiyordu.

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan son 1’5 senede 23 kere gençlerle bir araya gelmiştir. Bu buluşmaların soru ve cevap bölümünün hiç birinde prompter kullanmamıştır…" iddiasını öne sürdü.

AKP'li İnan Tıkandı

Buna cevap veren Oğuzhan Uğur, "24. olmaya talibiz" dedi. Fakat Erdoğan'ın prompter kullanmadığını öne süren AKP'li İnan bu kez tıkandı. İnan, "Irkçı, İslamofobik ve en temel insan hakkını bile aşağılayıcı bir dille alaya alan kişi ve kurumların taleplerini değerlendirmeye dahi almıyoruz. Yine de teşekkürler. Size kolay gelsin" paylaşımını yaptı.

Erdoğan ve Prompter Sevdası

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "teknolojiyi oldukça iyi kullanan" bir siyasetçi olarak biliniyor. Öyle ki Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlarken karşısına kurulan dev ekrandan yardım alırken bile görüntülenmiş, aynı programda yandaş gazeteci Abdulkadir Selvi'den fısıltıyla sufle bile almıştı.

Canlı Yayın Gibi Canlı Yayın: Erdoğan'ın Abdülkadir Selvi'den Sufle Aldığı Programda Prompter Detayı

prompter bağımlısı erdoğan açık mikrofon programına katılmayacak oğuzhan uğur muharrem ince eyyüp kadir inan