Putin Ameliyat Olacak: Koltuğunu 'Birine' Emanet Etmek Zorunda

TAKİP ET

Rus diktatörü Vladimir Putin, kanser ameliyatına girecek.

Rus diktatörü Vladimir Putin'in Ukrayna'ya yönelik işgal girişimini başlatmasının üzerinden 67 gün geçti. Rus ordusu, Ukrayna sathında kayda değer bir ilerleme kaydedemezken Rusya'yı hedef alan yaptırımlar, ülkeyi dünyadan süratle soyutladı ve ekonomisini zora soktu.

Savaş sürerken Rus diktatörü Putin'in kanser tedavisi kapsamında ameliyata gireceği belirtildi. İngiliz medyasında yer alan ve Kremlin'den bir kaynağa dayandırılan haberlere göre Putin, ameliyata girecek.

Diktatör Putin İçin 'Ciddi Sağlık Sorunları' İddiası: Ünlü Kanser Doktoru 35 Kez Görüştü


Adı açıklanmayan kaynağa göre Putin, ameliyatı sürecinde koltuğunu 2008 yılından bu yana Rusya Güvenlik Konseyi Başkanı Nikolay Patruşev'e emanet edeceği iddia edildi. Patruşev, aynı zamanda FSB'nin de başında.

Ukrayna makamlarının açıklamalarına göre Rus elitleri Vladimir Putin'i ortadan kaldırmayı düşünüyor ve yerine getirilmek istenen 4 isimden birisi de Patruşev. Diğer isimler arasında ise Başbakan Mihail Mişustin ve Sergei Sobyanin de gösteriliyor. Putin'in ameliyata 9 Mayıs'tan sonra gireceği belirtiliyor.

putin Vladimir Putin ameliyat olacak koltuğunu birine emanet etmek zorunda patruşev nikolay patruşev mgk güvenlik konseyi