Putin'e 'Psikopat' Diyen Modelin Cesedi Bir Bavulda Bulundu

TAKİP ET

Putin'e "psikopat" diyen modelin cesedi, bavula tıkılmış halde ormanlık bir alanda bulundu.

Gretta Vedler adlı 23 yaşındaki model, Putin'e psikopat demesiyle gündeme gelmişti. Talihsiz kadının cesedi, kaybolduktan bir yıldan fazla bir süre sonra bir bavulun içinde bulundu.

Vedler, sosyal medyada Rus Diktatör Vladimir Putin'i psikopat olarak nitelendirdikten ve Rusya'nın topraklarını büyütme çabasının Putin'in gözyaşlarıyla sonuçlanacağını söyledikten bir ay sonra öldürüldü.

Erkek arkadaşı Dmitry Korovin, bir yıldan fazla bir süre sonra, Vedler'in siyasi görüşleri ya da Putin'inle ilgili yorumlarıyndan bağlantısız olarak para yüzünden çıkan bir tartışmanın ardından Moskova'da onu boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Dmitry,  polis müfettişlerine yeni bir bavula yerleştirdiği zavallı kızın cesediyle bir otel odasında uyuduğunu ve ardından 500 km uzaklıktaki Lipetsk bölgesine gittiğini ve bir yıldan fazla bir süre boyunca cesedi bir arabanın bagajında ​​bıraktığını söyledi.

Olay, Gretta'nın kaybolmasından şüphelenen ve Moskova'da bir arkadaşını bulup kayıp davası açarak Gretta'nın aranmasını  sağlayan erkek bir arkadaşı sayesinde ortaya çıktı.

Gretta Vedler Vedler ceset bulundu ceset kadın cinayeti putin diktatör putin diktatör rus rusya