Rabia Naz Cinayetinde 5 Kez İfade Değiştiren Tanığın Babası İntihar Etti

TAKİP ET

Rabia Naz cinayetinin soruşturmasında tanıklardan biri olan ve bu süreçte 5 defa ifadesini değiştirdiği öğrenilen Mürsel Küçükal'ın babası Salim Küçükal intihar etti.

Giresun’un Eynesil ilçesinde, 12 Nisan 2018 günü evinin önünde şüpheli bir şekilde ağır yaralı hâlde bulunan ve ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan‘ın soruşturmasında tanık olarak dinlenen Mürsel Küçükal‘ın babası Salim Küçükal, evinde tüfekle kendini vurarak intihar etti.

Resmî Twitter hesabından intihar haberi ile ilgili paylaşım yapan Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, “Şimdi aldığım haber. 5 kez ifade değiştiren Mürsel Küçükal’ın Babası Salim Küçakal tüfekle evinde kendini vurarak İntihar etmiş’’ dedi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde intihar eden Aydın'ın Kuyucak ilçesi kaymakamı Yılmaz Kurt'un da Rabia Naz'ın şüpheli ölümü sırasında Eynesil Kaymakamlığı görevinde olduğu öğrenildi. 

Rabia Naz Vatan Rabia Naz cinayeti cinayet Eynesil Giresun Rabia Naz tanık intihar 5 kez ifade değiştiren tanığın babası intihar etti intihar Yılmaz Kurt Kaymakam intihar etti Aydın Kuyucak Kaymakamı Giresun Eynes