Radikal Feministler Akıllanmıyor: Tecavüz Yaftası Vurulan Diş Doktorunun Suçsuz Olduğu Ortaya çıktı

TAKİP ET

Dün ofisinde çalışan bir kadına tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilip darp edilen diş doktorunun masum olduğu kanıtlandı.

Mağdur kadınların sindirilerek devletin kovuşturma yapmasının önüne geçilmesine izin vermemek için var olan hukuki bir ilke olan "Kadının beyanı esastır" ilkesini örgütlü linç bağımlılıkları için istismar eden, masum insanları hedef haline getiren hatta katledilmesine neden olan sözde feministler, samimi kadın hakları savunucularının davalarına leke sürmeye devam ediyor. 

"Kadıköy'de diş doktorluğu yapan bir erkek, evine temizliğe gelen göçmen bir kadına tecavüz girişiminde bulundu. Kadının balkondan bağırması üzerine çevredekiler yardım ederek saldırıyı önledi. Diş doktoru gözaltına alındı." diyerek linç edilen hekimin suçsuzluğu evindeki güvenlik kamerası görüntüleriyle ispatlandı.

Daha önce de Ege Üniversitesinde bıçaklanarak şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu da, terör örgütünün şehir yapılanmasına bağlı olarak feminizm maskesiyle faaliyet gösteren yapılanmalar tarafından birçok uydurma ithama maruz bırakılarak hedef gösterilmiş, hedef göstermeler sonunda Ege Üniversitesi yerleşkesinde vahşice bıçaklanarak şehit edilmişti. Katil Nurullah Semo ise örgüt üyeliğinden 15 yıl, kasten öldürme suçundan müebbet hapse mahkum edilmişti.

diş hekimi haksızlık feminizm