Ramiz Ongun DEVA Partisi'nden İstifa Etti: Tuzakları Kuranlar Dışarıdan Değil, DEVA Partisi'nin Tam Merkezinden Çıkmıştır

TAKİP ET

Ramiz Ongun DEVA Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

DEVA Partisi'nin kurucuları arasında yer alan eski Ülkü Ocakları Başkanı Ramiz Ongun, DEVA Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

İstifa metninde ağır ifadeler kullanan Ongun, "1. Olağan Kongremizde Divan Başkanı olarak yaptığı konuşmada 'Biz yeni bir hareketiz, bizi de bekleyen bazı tuzaklar olabilir' sözüyle teşkilatlarımza dikkatli olmaları hususunda telkinde bulunmuştum. Maalesef o tuzakları kuranlar dışarıdan değil, DEVA Partisi'nin tam merkezinden çıkmıştır. Alenen yapılan yanlışlar milletimizin 5 yıl daha kaybetmesine, büyük ümitlerle kurulan DEVA Partisi'nin enkaza dönüşmesine sebebiyet vermiştir." dedi. 

Ongun, "Milli hassasiyetlerin önemsenmediği istişare kültürünün yok sayıldığı, liyakat anlayışının dışına çıkıldığı, 'vesayet' altında olduğu izlenimini üstünden atamayan bir yönetim anlayışının hakim olması nedeniyle arzu ettiğimiz siyaset anlayışını gerçekleştirme imkanı kalmadığına olan inancım kesinlik kazandığı için kurucusu olduğum DEVA Partisi'nden istifa ediyorum." diyerek istifasını duyurdu.

ramiz ongun deva partisi istifa ali babacan