Rapçi Beta Lüks Rezidansın 8. Katından 'Düşerek' Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

"Beta" diye bilinen rapçi Berk Bayındır, İstanbul Kağıthane'de yaşadığı lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek yaşamını yitirdi.

Kağıthane Gültepe Talatpaşa Caddesi'nde bulunan lüks bir rezidansta saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda "Beta" takma adıyla bilinen rapçi Berk Bayındır (31), yaşadığı lüks rezidansın 8. katında bulunan dairesinin camından düştü.

Bayındır'ın düştüğünü gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Bayındır'ın oracıkta hayatını kaybettiğini tespit etti.

Savcının ve polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından genç rapçinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Bayındır düştüğü anda evde olan kız arkadaşı Gültepe Karakolu'na götürülürken olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Mahalle esnaflarından Ali Öndin, "Kız arkadaşıyla mı sorunu vardı, ailesiyle mi vardı, tam olarak bilmiyorum ama yukarıdan 8’inci kattan düşmüş. Kendisini pencerelere çarpa çarpa aşağı düşmüş. 30-35 yaşlarındaydı. Ben önce sesi duydum. Bir ses oldu sonra buraya geldiğimde üç dört kişi daha vardı. Ambulans geldi. Polise de ben haber verdim. Ama çoktan ölmüştü. Yanında zaten iki üç kişi vardı. Binanın güvenlik görevlileri de geldi. Yerde yatıyordu, hiç hareket yoktu. O bayan, arkadaşıymış zaten. Sağlıkçılar geldi sonrasında. Baktılar ama ölmüştü" açıklamasını yaptı.

Berk Bayındır'ın kız arkadaşı Simla Ener ise "Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum" dedi.

rapçi beta lüks rezidansın 8. katından düşerek hayatını kaybetti simla ener berk bayındır intihar cinayet şüpheli ölüm