Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'ye Döndü! Boşnaklar İsyan Etti

TAKİP ET

Boşnaklar hakkında kullandığı çirkin ifadelerden sonra ülkeyi dahi terk etmek zorunda kalan Rasim Ozan Kütahyalı, Osman Gökçek'in kanalındaki programda yeniden yerini aldı. Akıl almaz duruma isyan eden Boşnaklar, kanalın önüne giderek bu kararı protesto etti.

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahip olduğu Beyaz TV'de yayımlanan Beyaz Futbol isimli şov programında dün gece bir skandal yaşandı. İktidara yakın tutumuyla da bilinen Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahıs, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döndü.

Canlı yayında Boşnaklara yönelik çirkin ifadeler sarf etmesi üzerine önce iş akdi sonlandırılan, ardından tepkilerin dinmemesi nedeniyle ülkeyi dahi terk etmek durumunda kalan Kütahyalı'yı dün aynı programda gören izleyiciler duruma tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden #BoşnaklarROKuİstemiyor etiketiyle bir çalışma başlatılmasının ardından kısa süre sonra Beyaz TV önünde ciddi bir kalabalık toplandı. Burada tepkinin dile getirilmesi adına gerçekleştirilen basın toplantısında "Türk ve Müslüman kadınlarımıza aşağılık ithamlarda bulunmuş ve Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerince cezası onaylanmış kişiyi, Osman Gökçek'in bize şerefi üzerine söz vermesinden iki yıl sonra bugün aynı programa çıkarmasını kınıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

rasim ozan kütahyalı rok #boşnaklarrokuistemiyor beyaz tv beyaz futbol ertem şener ahmet çakar sinan engin melih gökçek osman gökçek