Rasim Ozan Kütahyalı'nın 1 Nisan'da Yaptığı Konuşma Gündem Oldu: Ali Mahir Başarır, Yarın Çıkar 'Benim Adayım Özgür Özel' Der

TAKİP ET

CHP'li Ali Mahir Başarır'ın cumhurbaşkanlığı için Özgür Özel ismini vermesinden sonra Rasim Ozan Kütahyalı'nın 1 Nisan tarihinde yaptığı konuşma gündem oldu.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, 5 Mayıs tarihinde SZC TV canlı yayınında katıldığı programda 2028 seçimleri için cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaşı adaylıkta geri plana atıp CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ismini vermişti.

CHP'li Başarır'dan Özgür Özel Güzellemesi: Erdoğan'ın Yerinde Olsam Özel'le Yarışmak İstemem, Diğer Adaylardan Daha Zor

'Başarır, Yarın Çıkar 'Benim Cumhurbaşkanı Adayım Özgür Özel'dir' Der'

Başarır'ın 5 Mayıs tarihinde gerçekleşen bu konuşmasından sonra sosyal medyada dolaşıma giren yeni bir söylem gündem oldu.

Tetikçiliği ile bilinen Rasim Ozan Kütahyalı'nın YouTube'da 1 Nisan tarihinde yaptığı bir konuşmada şu ifadeleri kullandığı ortaya çıktı:

"Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı denkleminde yok. Normal bir işleyişte olabilir ama Türkiye'nin resmi bir gidişatı var.

 Ali Mahir Başarır, yarın çıkar 'Benim cumhurbaşkanı adayım Özgür Özel'dir' der. Bak göreceksin."

'Beykoz'daki Restoranda VIP Oda da Rakı İçerken Gördüm'

Bu iki yayının üst üste gelerek gündem olmasından sonra bir Ekşi Sözlük kullanıcısının CHP'li Ali Mahir Başarır ve Rasim Ozan Kütahyalı ile eski eşi Nagehan Alçı'yı bir restoranın VIP odasında rakı içerken gördüğünü yazdığı ortaya çıktı.

Kullanıcının yazsının tarihinin ise Başarır ve Kütahyalı'nın bu konuşmalarından daha önce olduğu görüldü.

Rasim Ozan Kütahylı Ali Mahir Başarır Nagehan Alçı Cumhurbaşkanı adayı Özgür Özel CHP Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş