Raydan Çıkan Metro Balina Kuyruğu Heykeline Asılı Kaldı

TAKİP ET

Hollanda'da metro istasyonunda bakım için boş sefer yapan tren, 7.5 metre yükseklikteki dev balina heykeline çarparak havada asılı kaldı.

Hollanda'nın De Akkers metro istasyonunda meydana gelen metro kazasında, bakım için boş sefer yapan tren duramayarak bariyeri aştı.

Ani firen yapan tren, bariyeri aştıktan sonra 7.5 metre yükseklikteki dev balina heykeline çarptı. Çarpmanın etkisiyle hasar gören tren,7.5 metre yükseklikte asılı kaldı.

Metro istasyonu yetkilileri, kaza sırasında trenin boş olduğunu ve trendeki makinistin hafif şekilde yaralandığını açıklarken kaza sonrasında balina kuyruğu heykelinin üstünde duran treni indirebilmek için yoğun çaba harcandı.

Yerel medya, trende teknik bir sorun sonucu arızalandığını ifade ederken kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

hollanda metro kazası balina heykelinde metro asılı kaldı Raydan Çıkan Metro Balina Kuyruğu Heykeline Asılı Kaldı metro kazası de akkers istasyonu boş sefer yapan tren balina heykeline çarptı heykelde asılı kaldı 7.5