Red Kit Efsanesi Ekranlara Geri Dönüyor

TAKİP ET

Daltonlar, Calamity Jane, Pat Poker ve Rantanplan dahil olmak üzre tüm karakterlerin yine yer alacağı yeni Red Kit dizisi ekranlara geri dönüyor.

Ünlü Fransız aktör Michael Youn ile Federation Entertainment ortaklığında, efsane çizgi roman serisi Red Kit'i ekranlara geri döndürecek olan projenin çalışmalarına başlandı. Federation Entertainment, Red Kit'in görsel-işitsel uyarlama haklarını Luke Comics'ten satın aldı.

Red Kit 1946'da Belçikalı karikatürist Morris tarafından yaratılmış, yayınlanan 46 adet çizgi roman 300 milyonu aşkın bir satışa ulaşmıştı. 

Yapımcı ve yönetmen olarak görev alacağı dizi hakkında konuşan ünlü Fransız aktör Michael Youn, "Çizgi romanların büyük bir hayranı olarak bu maceranın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım ve izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Yapımcı şirket Federation Entertainment'ın kurucususu Pascal Breton ise proje hakkında "Üretmek, çocukluk hayallerini gerçekleştirmektir. Bugün sahip olduğumuz hayali bir dünyada, yetenekli Michael Youn'la Red Kit ve Daltonların efsanevi evrenini tercüme etme fırsatımız harika bir şey ve dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuştu. Breton yapımcı olarak "Babar" ve "Tenten" gibi işlere imza atmıştı.

Red Kit Efsanesi Ekranlara Geri Dönüyor