'Reis Bizi Afrin'e Götür' Deyip Askerliğini Bedelli Yapan Eski AKP İl Gençlik Kolu Başkanı da Aday Adayı Oldu

TAKİP ET

'Reis bizi Afrin'e götür' deyip askerliğini bedelli bir şekilde yapan eski AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Büyükşehir ve Başiskele Belediye Meclis üyeliğinden istifa ederek AKP Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

Eski AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Büyükşehir ve Başiskele Belediye Meclis üyeliğinden istifa ederek AKP Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

Kahraman, adaylık açıklamasını AKP Kocaeli İl Binası'nda gerçekleştirdi ve AKP Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran, AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AKP Kocaeli Milletvekili aday adayları Şemsettin Ceyhan ve Serpil Yılmaz ile birlikte çok sayıda genç tarafından desteklendi.

Konuşmasında gençlerin desteğinden bahseden Kahraman, aday adaylığı sürecinde Başiskele meclis üyeliğinden istifa ederek başvurusunu yaptığını ifade etti.

Kahraman, açıklamasında "Görev alsak da almasak da çalışmaya hazırız. Bugüne kadar 14 Mayıs seçimlerinde de en güçlü desteğin Kocaeli’den geleceğinin sözünü veriyorum" dedi.

Emre Kahraman daha önce Erdoğan’ı asker üniformalı gençlerle karşıladığı için gündeme gelmiş, 'Reis Bizi Afrin'e Götür' şeklindeki tezahüratların amigoluğunu yapmıştı. Kahraman daha sonrasında askerlik görevini bedelli olarak yapmıştı.

reis bizi afrine götür emre kahraman kocaeli milletvekili aday adayı