Rekor Zamların Ardından PTT'den Ucuza Yağ Satışı Hizmeti

TAKİP ET

Ayçiçek yağlarında yaşanan rekor artışın ardından PTT, aldığı bir kararla piyasadan daha uygun fiyata yağ satacağını duyurdu.

Birçok gıda ürünü gibi ayçiçek yağlarına gelen rekor zamların ardından PTT, indirimli yağ satacağını açıkladı. PttAVM.com adresinden piyasa fiyatından aşağı bir fiyattan satılacağı duyurulan ayçiçek yağları vatandaşın dikkatini çekti.

PTT'nin online satış mağazası PttAVM.com adresinden satılacak ürünlere Toprak Mahsülleri Ofisi, Atatürk Orman Çiftliği, Tarım Kredi Kooperatifleri, Fiskobirlik ve Çaykur tarafından temin edilecek ürünler de eklendi. Bu kurumların ürünlerinin kendi şubelerinin bulunmadığı yerlerde online olarak PttAvm.com üzerinden yine piyasa fiyatının altında satılacağı tahmin ediliyor. 

Satışa sunulacak gıda ürünleri arasında başta rekor fiyatlarıyla tepki çeken ayçiçek yağı olmak üzere zeytinyağı, şeker, bakliyat, un, tuz, salça ve bal gibi ürünler yer alıyor. Bu gibi gıda ürünlerinde kooperatifler aracılığıyla fiyat ucuz tutulmaya çalışılarak kargo bedeli alınmayacağı gelen bilgiler arasında. 

ptt ayçiçek yağ zeytinyağı ucuz ürün satış online avm piyasa rekor zam fiyat