Rıdvan Dilmen Kütahyalı'yı Topa Tuttu: FETÖ Sevdalısıydın

TAKİP ET

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, İbrahim Seten ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı FETÖ'cü olmak, Türk futbolunu ele geçirmeye çalışmak ve Fenerbahçe'ye kumpas kurmakla suçladı.

Futbol yorumcusu ve Fenerbahçeli eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Rasim Ozan Kütahyalı ve İbrahim Seten'e zehir zemberek sözlerle yüklendi. 

İbrahim Seten ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın FETÖ'cü geçmişlerinin olduğunu ve FETÖ'nün Fenerbahçe'ye düzenlediği şike kumpasına çanak tuttuklarını iddia eden Dilmen, iki ismi geçmişte attıkları tweetler üzerinden topa tuttu. 

Dilmen, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin bulunduğu  önemli açıklamalarında spor camiasındaki bazı isimlerle ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Dilmen, "O zaman Beyaz TV’de Rasim Ozan Kütahlı’yı bize anlatıyorlardı. Rasim Ozan Kütahyalı, sen FETÖ sevdalısıydın. Boşnaklar meselesi var, biz niye tepki göstermedik ona. İlle konuşmak için Boşnak mı olmalı. Şimdi Osman Gökçek’in kanalında çıkıyor. Cumhurbaşkanı duyarsa saniye çıkmaz. Ama izleyenler Cumhurbaşkanı’na yazıyor. Sizler, Türk sporunun mikrobusunuz" dedi. 

 

Rıdvan Dilmen Rasim Ozan Kütahyalı İbrahim Seten