Rihanna'dan İsrail ve Filistin'e Tepki: Kalbim Kırılıyor

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Rihanna, İsrail ve Filistin arasında yaşanan çatışmalara yönelik bir paylaşım yaptı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, İsrail ve Filistin arasında yaşanan olaylarda devletlerin yanlış politikasından dolayı masum insanların öldüğünü, bir an önce bu duruma çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yapan Rihanna, "İsrail ile Filistin arasında gördüğüm şiddetten dolayı kalbim kırılıyor! Olanlara bakmaya dayanamıyorum! Masum İsrailli ve Filistinli çocuklar bomba barınaklarında saklanıyor, sadece Gazze'de 40'tan fazla hayat kaybediliyor, bunlardan en az 13'ü masum çocuktu!

Bir çeşit çözüme ihtiyaç var! Ne yazık ki masum insanların hükümetin ve aşırılık yanlılarının sürdürdüğü düşüncelerin kurbanı olduğunu görüyorum ve bu döngünün kırılması gerekiyor!" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü model Kendall Jenner, Filistin Paylaşımını Saniyeler İçinde Sildi

Filistinli model kardeşler Bella Hadid ve Gigi Hadid'in ardından İsrail'i kınayan ünlü model Kendall Jenner, sosyal medya hesabı üzerinden Gigi Hadid'in Filistin'e yönelik destek sözlerini paylaştı. Ancak Kendall, "Bir yandan ırksal eşitlik, LGBT & kadın haklarına destek verip yozlaşmış & gücünü kötüye kullanan rejimler ve diğer adaletsizlikleri kınayıp bir yandan da Filistinlilerin bastırılmasını görmezden gelemezsiniz. Mantıklı değil. Kimin insan haklarının daha önemli olduğu konusunda bir seçim yapamazsınız" yazan paylaşımını saniyeler sonra sildi.

rihanna kendall jenner bella gigi hadid filistin israil