Rize'de Bir Kadın, Eşi Tarafından Otomobil Jantıyla Öldürüldü

TAKİP ET

Ramazan Dursun (38), eşi Özlem Dursun'u (32) otomobil jantıyla öldürdü.

Perşembe akşamı Rize'nin Çarşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Rize Valiliği'nde temizlik işçisi olarak çalışan Özlem Dursun evine dönerken bakkala girdi.

Ramazan Dursun eşini bu sırada balkondan gördü ve eve dönünce "Telefonla konuşmak için mi bakkala girdin?" diye dağırdı. Müzik açan Ramazan Dursun, 3 çocuğunun gözünün önünde eline aldığı otomobil jantıyla eşi Özlem Dursun'un başına vurmaya başladı.

Eşi Özlem Dursun'u otomobil jantıyla darp eden Ramazan Dursun ardından bıçakladı ve yaralı eşini fotoğraflayarak bu görüntüleri "Kızını yaraladım, başında ölmesini bekliyorum, gel al" ifadeleriyle kayınvalidesine gönderdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özlem Dursun olaydan bir gün sonra hastanede yaşamını yitirdi. 

Eşini yaraladığı sırada kendisini de yaralayan Ramazan Dursun tedavisinin ardından tutuklanırken Özlem Dursun'un olay günü KADES üzerinden polisten yardım istediği ancak polisler geldiği zaman eşinden korkarak şikayetçi olmadığı ortaya çıktı.

rize bir kadın eşi tarafından otomobil jantıyla öldürüldü ramazan dursun özlem dursun