Rize'de Kuvvetli Rüzgar: Çatılar Uçtu, Yollar Kapandı

TAKİP ET

Rize'de sabah saatlerinde başlayan fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları yerinden söküldü ve ağaçların dalları koptu. Binalardan uçuşan yapı malzemeleri de çevreye saçıldı.

Rize'de sabah saatlerinde başlayan fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları yerinden söküldü ve ağaçların dalları koptu. Binalardan uçuşan yapı malzemeleri de çevreye saçıldı. Bu durum, park halindeki araçların üzerine düşen çatı parçalarının yanı sıra sürüklenen dalların Güneysu-Rize otoyolunu kısmen trafiğe kapamasına neden oldu.

Fırtına nedeniyle meydana gelen çatı uçması ve ağaç dalları koptuğu için, Güneysu-Rize otoyolunda trafikte aksaklık yaşandı. Park halindeki araçlar da çatı parçaları nedeniyle zarar gördü. Yolun trafiğe açılması için kara yolları ile belediye ekipleri, temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi.

Kara yolları ve belediye ekiplerinin çalışmaları sonucunda, Güneysu-Rize otoyolu yeniden trafiğe açıldı. Çatı parçaları ve dallar, yoldan temizlenerek araçların güvenli bir şekilde seyahat etmesi sağlandı. 

rize kuvvetli rüzgar fırtına