Rockçı Rektör En Sevdiği Metallica Şarkısını Açıkladı

TAKİP ET

AKP Milletvekili aday adayı olmasının yanında intihallerle dolu yayınları nedeniyle eleştirilen Melih Bulu, en sevdiği Metallica şarkısını açıkladı.

AKP Milletvekili aday adayı olmasının yanında intihallerle dolu yayınları nedeniyle AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi rektörlüğüne atanması eleştirilen Melih Bulu, en sevdiği Metallica şarkısını açıkladı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugünkü yazısında kendisinin “Rock ve Metallica dinleyen bir rektör” olduğunu söyleyen Melih Bulu’ya en sevdiği Metallica parçasını sordu.

Alçı, “Dün yeniden Bulu’yu aradım ve Metallica ve Guns N Roses’ten favori şarkılarını sordum. Hiç tereddüt etmeden, çok net cevap verdi. Metallica-Nothing Else Matters. Guns N Roses- November Rain. En yumuşak parçaları seçmiş. Demek çok da hard rockçu değil” diye yazdı.

Bulu, kendisine yönelik protestoların başlamasının sonrasında bir televizyon kanalunun canlı yayınında yaptığı açıklamada "Ben hard rock dinleyen, Metallica dinleyen bir rektörüm" ifadelerin, kullanmıştı. 

melih bulu boğaziçi rektör intihal kopyala yapıştır rock metallica nagehan alçı nothing else matter