Rocky'nin Dizisi Çekilecek

TAKİP ET

Ünlü aktör Sylvester Stallone, Rocky Balboa karakterinin dizisinin çekileceğini duyurdu.

"Rocky" filmi serisi ile ününe ün katan aktör Sylvester Stallone, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Rocky’nin şampiyon olmadan önceki hayatına odaklanacak bir dizi için tretman yazmaya başladığını açıkladı. Stallone, söz konusu dizinin onar bölümden birkaç sezon olacağını duyurdu.

Sylvester Stallone, Rocky'nin dizi olacağını duyurduğu mesajla beraber el yazısıyla yazılmış notların olduğu bir sayfanın fotoğrafını da paylaştı. Yazıda “Bizi Rocky'nin kökenine götürecek bir zaman makinesi hayal edin. Neredeyse elli yıldır dünyanın dört bir yanından insanlar tarafından sevilen karakterlerle dolu görsel bir dünyaya” ifadeleri kullanıldı.

Tarihe Geçen Olayların Olduğu Dönemi Konu Alacak

Stallone, Rocky’nin hikayesini, Ay’a ilk seyahat, Vietnam Savaşı, feminizm ve insan hakları hareketlerinin başlangıcı olan bir dönemde tarihe geçen olaylarla paralel şekilde anlatılacağını belirtti.

Ünlü aktör, dizide, Rocky’nin kimliğini bulmaya çalışan tüm gençler gibi verdiği mücadeleyi gözler önüne sereceğini kaydetti.

Dizide genç Rocky’i kimin oynayacağı ise henüz belirsiz.

rocky sylvester stallone dizi olacak oluyor çekilecek dizisi ünlü aktör dövüş filmi seri beşleme açıklama duyurdu paylaştı