ROK Kudurdu: Bunlar Bizim Köpeğimiz

TAKİP ET

Rasim Ozan Kütahyalı, Atatürk düşmanlığına kayıtsız kalınmasına itiraz eden Prof. Dr. Ersan Şen'e itiraz etti.

Küpra Par'ın HaberTürk'teki Açık ve Net programındaki tartışmaya Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medyadan dahil oldu.

Programda, geçtiğimiz günlerde Ayasofya'da verdiği vaaz Atatürk'e hakaret eden mürteci imam Mustafa Demirkıran hakkında hukukun gereğinin yerine getirilmediğini belirten Prof. Dr. Ersan Şen ile AKP'nin şahin kalemlerinden Nagehan Alçı arasında tartışma çıktı.

Yayın esnasında, "Benım asıl sitemim devlet erkanıma ya. Cesareti nereden buluyor? Bu güveni kimden, nereden alıyor ya! Mustafa Kemal karşıtlığı, Cumhuriyet karşıtlığı FETÖ ile başlamıştır. Bu FETÖ ağzıdır. Sayın Cumhurbaşkanına hakaret etti diye alıp alıp götürüyorsun. Çifte standart yok. Bu sana başkalarına hakaret etme hakkı vermez. Burası bir hukuk devleti" diyen Şen'e, Nagehan Alçı "Yani Mustafa Demirtaş tutuklansın mı diyorsun?" şeklinde cevap verdi.

Ersan Şen'in "Hayır, hukukun gereği işletilsin" sözüne ise "Hukukun gereği oraya çıkıyor. Mustafa Demirkıran'ın bu sözlerinin yanlış olduğunu düşünüyorum" diyen Alçı'ya Şen "Bu yanlış değil hakaret. Bu bir suç. Gereği yapılsın. Koruma, koruma" yanıt verdi.

Nagehan Alçı'nın "Dogmatik tavırlarla bu toplumu anlamaya çalışırsak hiç bir yere varamayız.Atatürk'e en büyük zararı siz veriyorsunuz" sözüne "Hayır ben zarar vermiyorum" diyen Şen'e ise "Demirkıran'ın çıkışının yanlış olduğunu düşünüyorum. Ama şunu da bu tespit etmek gerekir ki, bu şekilde düşünen ve hisseden Türkiye'de çok sayıda islami kesimden insan var" şeklinde cevap verdi.

Bu diyalogun yaşandığı sırada Rasim Ozan Kütahyalı "Nagehan’cım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP’ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var #AcikveNet" şeklinde bir tivit attı. Kütahyalı'nnın tartışma yaratan ikinci tiviti ise şu şekilde "Nagehan’cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ’cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol.."

ROK Kudurdu Bunlar Bizim Köpeğimiz nagehan alçı ersan şen atatürk e hakaret atatürke lanet okuyan imam mürteci mustafa demirkıran