Ronaldo Hakkında Soruşturma Başlatıldı

TAKİP ET

Çin Virüsü'ne yakalanan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, üst üste 3 kez testinin pozitif çıkmasının ardından girdiği bireysel karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı.

UEFA Uluslar Ligi için Portekiz milli takımı kampına katılan ve virüs testi pozitif çıkan Cristiano Ronaldo, Portekiz'deki evinde karantinaya girdi. Juventus oyuncusu, iyileşmeden ülkesinden İtalya'ya gidince covid-19 kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile gündeme geldi. 

İtalya Spor Bakanı Vincenzo Spadafora, Rai Radio'ya verdiği demeçte Ronaldo'nun kurallara saygı duymadığını söyleyerek "Cristiano protokollere saydı duymadı. Federal Savcı Ofisi, kanıtlara dayanarak soruşturma başlattı" şeklinde konuştu ve kimsenin protokollerden muaf olmadığını belirtti.

Ronaldo İddiaları Reddetti

Ronaldo ise İtalya Spor Bakanı'nın söylediklerini reddetti. "Söylenenler yalan" diyerek suçlamaları kabul etmedi. "İtalya'ya hava ambulansı ile döndüm" diyen yıldız oyuncu, "Kimse ile iletişim kurmadım, Turin'de bile. Ailem evin başka bir katında, herhangi bir etkileşimde bulunmuyoruz" şeklinde konuştu.

cristiano ronaldo soruşturma başlatıldı covid-19 çin virüsü ronaldo hakkında soruşturma başlatıldı italya juventus uefa uluslar ligi portekizli yıldız futbolcu spor bakanı kimse yasakalrdan muaf değil dedi italya sp